bandenwisselaar1aIedere werkgever kent het! De Nederlandse wetgeving gaat steeds verder om de ondernemer verantwoordelijk te maken voor alles binnen zijn bedrijf. Doe je iets niet, ben je het per ongeluk vergeten dan kan dat snel serieuze gevolgen hebben. Kwijtraken van APK keuringsbevoegdheid of aansprakelijkheidsstelling als er zich een ongeval voordoet. Daarnaast zijn ook de auto importeurs steeds fanatieker in het bewaken van hun merkimago en bijbehorende kwaliteitszorg en stellen allerlei kalibraties verplicht.

E-S-T kan een groot deel van deze zorg voor u uit handen nemen. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd dat de apparatuur in uw werkplaats op tijd onderhouden en gekeurd wordt. Daarmee is niet onze doelstelling dat er maar een sticker op zit maar juist dat u als ondernemer aan de geldende wetgeving voldoet. Daarom is het bijvoorbeeld standaard dat iedere machine een elektrotechnische veiligheidskeuring krijgt (NEN3140) tijdens uitvoer van de onderhoudsbeurt.

Niet alleen voor preventief onderhoud maar ook voor herkeuring van diverse merken APK meetmiddelen, kalibratie van uitlijnapparatuur, wielbalanceermachines, momentsleutels, bandenspanningsmeters, koplampafstelapparaten, NEN3140 keuring van handgereedschappen e.d. kunt u bij ons terecht.

Snel naar:

Keuringen

Certificeringen