Het uitvoeren van preventief onderhoud is van wezenlijk belang. En daarom bij E-S-T niet een bijzaak voor uitvoer als er ergens een gaatje is, maar een gescheiden enkel op onderhoud toegespitste afdeling. “Onderhoud is geen bijzaak maar een hoofdzaak” is ons motto.

Wij nemen uw zorg uit handen door op tijd het verplichte onderhoud en keuringen uit te voeren. Dat is voornamelijk de wettelijke kant van het preventief onderhoud. Nog veel belangrijker is dat het uw machine park in optimale staat houdt gedurende de lifecycle van de machines. Bij meetapparatuur stellen wij zeker dat de machine zijn maximale nauwkeurigheid weer heeft zodat u minder recalls krijgt, en optimale afstellingen van mechanische apparatuur voorkomt versnelde slijtage of voorkomt bijvoorbeeld schade aan band of velg tijdens het de-monteren van de band.

Naast het uitvoeren van onderhoud op contractbasis is het natuurlijk ook mogelijk dat wij dit doen op uw verzoek. Neem dan contact met ons op, dit kan eventueel via onderstaand formulier.

  Uw naam*

  Bedrijfsnaam*

  Telefoon*

  E-mailadres*

  Uw vraag of opmerking*

  (Bijvoorbeeld: Graag contact opnemen voor plannen van onderhoud)